Lite smått & gott

17 12 2008

Jaha, nu verkar det som om Nordicbet kanske inte FÅR betala Lövens böter. Då blir det sponsring och LÖven kan bötfällas för det. Kan den såpan BLI mer krånglig? Nä, lägg ned hela skiten, ligg lågt ett tag och låt sedan Nordicbet slänga in 150 lakan där det är möjligt.

+++

Mikael Backlund riskerar kicken i Västerås? Visseligen behöver vi egentligen backar men jag är en sucker för han skridskoåkning. Skulle gärna se honom i Löven, men så resonerar nog de flesta AS-lagens fans. Kanke även ES-lagens? Förstår å andra sidan inte riktigt hur de sesonerar i VIK. Gå ut i media och hota en 19-åring med kicken för att han inte bär laget. Förvänatde de sig verkligen att han skulle ikläda sig Patrik Berglunds roll? Sedan blir väl ingen bättre av att hängas ut i media. Sånt ska skötas internt, basta!

+++

Rahimi hyllas efter två assist. Inte illa. Kul i alla fall att han verkar ha blivit bofast i AHL och lycka till framöver, Daniel.

+++

Tom Wandell återvänder till Timrå. Får vi tillbaka Erik Andersson då?

+++

Undra hur det går med Juha Gustavsson? Jag hade tidigare en lagkamrat med finskt påbrå som också hette Gustavsson. Undra vad han gör nu?


Åtgärder

Information

Lämna en kommentar