Tummen upp

5 01 2009

thumbs-up2Att Löven har en underbar supporterklubb vet alla. Det såg man om inte annat borta mot Huddinge. Nu visar de återigen vilken underbar skara de är. Nu kanske det inte är Green Devils i sig som kommit på upplägget, men hade de inte varit denna vackert välorganiserade samling av diverse hockeyfantaster hade upplägget med all säkerhet inte kunnat genomföras. Tack för att ni finns, att ni är dom ni är och allt vi tillsammans håller på det bästa laget! Tummen upp för alla och envar!


Åtgärder

Information

2 responses

5 01 2009
TheSandwich

GD är grymma, men det här upplägget känns väl så där va? Om nu inte NordicBet fick betala böterna för den kupp de själva iscensatt (väldigt skickligt!) så är det väl risk för mer trubbel, eller hur? Att kringgå genom att slussa genom GD, var visserligen kreativt.. men smakar väl sådär?

Största och enda boven i dramat är väl Svenska Ishockeyförbundet som utdömer böter på sponsring (??), under en träningsmatch (??), enligt ett avtal som ingen får ta del av. (!!!) Att sedan böterna motsvarar ca 30-50% av bidraget lag i AS får för tv-rättigheter (sponsring??!!) känns väl som maffia lång väg. Vad tycker du?

5 01 2009
Elitserien samt JVM | Dagens Hockey

[…] Non Stop ger kidsen guld – TV4-gänget bloggar För den inbitne – Björklöven bloggaren Tummen upp – Björklöven bloggaren Inför Björklöven-AIK – Svenska […]

Lämna en kommentar